O nas
Pogoji dostave

Naša pogodbena partnerja za dostavo pošiljk na območju Slovenije je INTEREUROPA, in sicer v svojem delovnem času. Endovital si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo lahko izpolnil bolj učinkovito.

Pri nakupu nad 50 EUR je dostava brezplačna. Pri nakupu do 50 € vam bomo zaračunali dostavo v višini 4,50 EUR. Strošek dostave je vračunan v kupnino kot ločena postavka. Večina izdelkov bo dobavljena v roku od 1 do 5 delovnih dni od naročila oz. od plačila predračuna (predračun). Dostava je lahko tudi brezplačna za vse vrednosti nakupa, v kolikor je tako navedeno na spletni strani.

Izdelki Endovital se dostavljajo v roku 24 ur od naročila, če so bila ta izdana v času od ponedeljka do četrtka do 13.00 ure, razen v primeru praznikov in zakonsko prostih dni.

V primeru ne prevzetega paketa več kot 4 dni, ne moremo zagotavljati kakovosti izdelka.

V kolikor naročilo s plačilom po povzetju, ne bo prevzeto v tem času, bo vrnjeno na naš naslov. Ponovno bomo pošiljali  izključno s predhodnim plačilom naročenega.

V primeru pošiljanja izdelkov Endovital izven države  Slovenije, nam za pogoje in ceno pošiljke pišite na [email protected].

0
    Košarica
      Calculate Shipping
      Unovčite kupon