O nas
Edinstveno

Ravnovesje sestavin

V naših ekoloških izdelkih in prehranskih dopolnilih so v naravnem razmerju razvrščeni vsi za življenje tkivnih celic potrebni elementi.

Na ta način se celice sproti zalagajo s potrebnimi snovmi, ki jih potrebujejo za dvig in vzdrževanje imunskega sistema ter nemoteno opravljanje življenjskih funkcij. Naš naravni obrambni mehanizem – imunski sistem – je na ta način pripravljen na aktivacijo in tako sam, po naravni poti, uničiti bolezen, oziroma ščititi telo pred obolenjem. Zato, da smo dosegli to ravnovesje sestavin so bila potrebna leta študija, razvoja lastne tehnologije, kar pa je najpomembneje, distancirali smo se od uporabe kemičnih in drugih umetnih snovi, ki uničujejo bogato prehransko vrednost in zdravilno moč narave.

100% naravno

Pridelki in končni izdelki so pridelani na popolnoma naraven način, v sožitju med naravo in človekom.

Na ekološki kmetiji Endovital se ne poslužujemo umetnih gnojil in škropiv, gensko spremenjenih organizmov ali drugih umetnih snovi. Naši končni izdelki niso stabilizirani s konzervansi in nimajo dodanih umetnih barvil, prav tako pa niso toplotno obdelani.

“Želimo si ohraniti vse naravne učinkovine, ki blagodejno delujejo na vaše zdravje in dobro počutje ter vam jih ponuditi v neokrnjeni obliki.”

Kaj je osnovna ideja?

Endovitalova osnovna ideja je izdelovati izdelke s pomočjo tvornih procesov v naravi.

To pomeni, da se vsi ključni procesi nastanka dogajajo v naravnem okolju, skozi procese, ki jih obvladujejo rastline in živali. Vemo, da rastline v dobi cvetenja skozi svoje cvetove izločajo fantastične kombinacije zdravilnih sestavin. Rastline v svojem cvetnem prahu kombinirajo substance, ki lahkodelujejo na človekovo telo kot stimulatorji in zdravila v vseh smereh. To so najpopolnejše tovarne zdravil, katerih znanost še dolgo (če sploh kdaj) ne bo uspela posnemati. Zato sta eni izmed osnovnih sestavin naših izdelkov prav med in cvetni prah, zaradi svojih učinkovin pa tudi rdeča pesa.

Edini stabilizator v naših izdelkih je med.

Pridobivamo ga z lastnim ekološkim čebelarjenjem in z odkupovanjem medu drugih ekoloških čebelarjev.

0
    Košarica
      Calculate Shipping
      Unovčite kupon