Blog

Na zdravje – sirup rdeče pese

Uporabniki Endovitalovega sirupa rdeče pese pogosto komentirajo njegov okus. Zadnja leta je nekaterim presladek. V spominu imajo, da je bil nekoč bolj grenkega okusa. Imajo prav. Okus sirupa rdeče pese se spreminja, kljub enaki recepturi že vse od začetkov izdelka. Zakaj je tako? Odgovor je enostaven. Je naravno živilo, ki diha z naravo iz katere izhaja. Sirup je sestavljen samo iz naravnih surovin in okus ni možno tako natančno kontrolirati, saj gre za kompleksne surovine, sestavljene iz nešteto snovi.

Čebele nabirajo bolj sladke medove in posledično je bolj sladek tudi sirup. Včasih je bilo več kostanjevega, ki ga je zadnja leta veliko manj. Je dober med, po okusu pa veliko manj sladek kot ostali. Letos lepo kaže akacija, ki je najbolj sladek med medovi. Upajmo,da bo tudi v poletju vreme naklonjeno medenju drugih rastlin in paleta medov bo lahko zelo pisana, okus pa bolj nevtralen.

Če nimate preveč radi sladko, sirupu rdeče pese Endovital, pa se zaradi dobrega počutja in učinkovitosti nočete odpovedati, vam svetujem sledeče. V kozarec vode dodajte eno žlico sirupa rdeče pese in nekaj kapljic limoninega stisnjenega soka. Verjemite. Zelo dobra osvežilna pijača za tople poletne dni. Pa na zdravje!

Spremljajte nas

Naši zadnji izdelki

Zadnji prispevki

0
    Košarica
      Calculate Shipping
      Unovčite kupon